Årets julklapp senaste 5 åren

Årets julklapp senaste 5 åren

I det här inlägget så kan du läsa mer om vilka julklappar som har blivit utvalda till årets julklapp dom 5 senaste åren. Vi kommer också ge dig lite information om årets julklapp 2020.

Vad krävs för att bli årets Julklapp?
En julklapp kan vara rolig, smart och kanske lite personlig men om man kollar på årets julklappar dom 5 senaste åren så finns det en trend som man har kollat på för just det specifika året.

Här nedan kan du läsa mer om årets julklapp och andra julklappar som har blivit utsedda till årets julklapp dom 5 senaste åren.

Årets julklapp 2020

Förra året utsåg man stormköket till årets julklapp och det påstås att valet av årets julklapp är kopplat till pandemin och hälsa.

Ett stormkök kan man ta med sig när man behöver tillaga mat när man är ute och vandrar eller göra andra utomhusaktiviteter.

Julklapparna som har blivit utsedd till årets julklapp dom 5 senaste åren 2015 till 2019

Under dom 5 senaste åren så har det varierat ganska mycket på vad som har blivit utsett till årets julklapp. Här har vi samlat alla dom 5 senaste årens julklappar där vi förklara vad det är och vilket år det blev utvalt till årets julklapp.

  • 2015 - Robotdammsugare

Den julklapp som blev utsedd till årets julklapp 2015 var robotdammsugaren. Anledning till att just robotdammsugaren blev utsedd var för att vi under 2015 kom att bli mer digitaliserade och ville spara mer tid i hemmet.

Robotdammsugaren är en självdrivande dammsugare som dammsuger golven helt själv så att du slipper.

  • 2016 - VR-glasögon

Året därpå så blev dom coola och smarta VR-glasögonen årets julklapp. Anledningen till att VR-glasögonen blev 2016 års julklapp var för att vi då hade kommit in i en tid av snabb teknologisk utveckling och den gav konsumenten en ny upplevelse som aldrig tidigare har kunnat upplevas.

VR-glasögon är en form av bildskärm som man sätter framför ögonen för att uppleva virtuell verklighet av spel och film.

  • 2017 - Elcykel

Elcykeln som blev utsedd till årets julklapp 2017 var en julklapp som speglade våran klimatmedvetenhet och viljan att förbättra hälsan.

En elcykel är en cykel som har ett starkt batteri som hjälper till och gör det enklare att ta sig fram i backar och på vägarna när du ska ta dig fram med en cykel.

  • 2018 - Det återvunna plagget

Årets julklapp det återvunna plagget 2018 skiljer sig lite från dom tidigare åren då det har varit fokus på teknologin. Anledningen till att det återvunna plagget blev utsedd till årets julklapp var det ökade intresset för hållbarhet och återvunna produkter.

Ett återvunnet plagg är till exempel en jacka eller tröja som har köpts och sen återvunnits för att kunna säljas igen.

  • 2019 - Mobillådan

Förra årets julklapp som blev utsedd till årets julklapp 2019 är mobillådan. Anledningen till att just mobillådan blev utsedd var för att vi under 2019 allt mer blivit påverkade av skärmtiden och umgicks allt mindre “offline”.

En mobillåda är helt enkelt en låda som man kan lägga sin telefon i för att inte bli distraherad när man ska umgås med familj och vänner. 

För dig som vill ge bort en personlig julklapp med koppling till Sörmland

Om inte stormköket som har blivit utsedd till årets julklapp eller några andra av tidigare års julklappar är något som du vill ge bort så kan en tavla vara den perfekta presenten för dig som vill ge något mer unikt och personligt i julklapp.

Vi har flera unika tavlor och posters i både färg och svartvitt med motiv som är tagna i Sörmland. Tavlan med ett sörmländskt motiv kan du ge bort till en vän eller familjemedlem som kanske bor eller har bott i Sörmland.

För mer information om alla våra tavlor och posters så kan du läsa mer här. Dom städer i Sörmland som vi kan erbjuda tavlor och posters på är Katrineholm, Trosa, Nyköping, Vingåker, Strängnäs; Mariefred, Flen och Malmköping.

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.