Heminredning Flen - Sörmlandsbilder

Heminredning Flen - Sörmlandsbilder

Bor du i flen och behöver liter tavlor för att fullborda din inredning hemma? Vi är din inredningsbutik i Flen på nätet!

Vi på Sörmlandsbilder har ett brett sortiment av tavlor och posters från Flen och flera andra städer i Sörmland.

Inred med tavlor som ger känslan av Flen

Vi har ett flertal olika tavlor på motiv från Flen som du kan använda dig utav när du ska inreda ditt hem som ger känslan av att du har tagit in Flen i ditt hem.

Kanske kan tavlan Sparreholms Slottspark passa in i din inredning där hemma eller varför inte ge bort den till en nära vän som har en koppling till området?

Här nere har vi listat några tips på olika rum som du kan inreda med våra posters och tavlor med som har motiv från Sörmland.

Tips på tavlor med motiv av Flen

Här har vi samlat lite tavlor som vi kan rekommendera för dig som vill köpa tavlor med koppling och motiv på byggnader, platser och konstverk från Flen. Vill du se mer av våra tavlor från Sörmland så kolla in vår kollektion

  • Sparreholms Slottspark

Tavlan Sparreholms Slottspark är en vacker tavla i svartvitt som passar in i nästan alla rum. I bakgrunden ser ni vackra Sparreholms Slott.

Tavlan finns i storlekarna 21X30 och 30X40

Klicka här för att köpa tavlan. 

  • Spårvagnshall Malmköping

Den sista tavlan som vi kan tipsa om för dig som söker efter tavlor med en koppling till Flen är tavlan Spårvagnshall Malmköping. Tavlan kan du inreda med i alla dina rum men den passar kanske bäst till hallen eller i köket.

Tavlan finns att köpa i storleken 21X30.

Klicka här för att köpa tavlan.

Våra storlekar på posters och tavlor

Vi har flera storlekar som du kan välja mellan när du beställer tavlor och posters här på Sörmlandsbilder. Här finns tavlor från 21*30 till 70*100. Skulle du däremot vilja ha en storlek som inte finns med så är det bara att kontakta oss så ska vi se om det går att trycka din önskade tavla i ditt önskade format.

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.