Heminredning Katrineholm - Sörmlandsbilder

Heminredning Katrineholm - Sörmlandsbilder

Bor du i Katrineholm och söker heminredning som du kan inreda ditt hem med? Din inredningsbutik i Katrineholm på nätet.

Vi på Sörmlandsbilder har ett stort sortiment av tavlor och posters med koppling till Katrineholm som du kan använda till din heminredning i Katrineholm.
Känslan av Katrineholm i din heminredning


Här kan ni få lite tips och inspiration på olika tavlor från vårt sortiment som passar till olika rum. Till exempel så kan tavlan Gröna Kulles entre göra sig bra i hallen när du tar emot gäster och vänner.

Här nere har vi listat några tips på olika rum som du kan inreda med våra posters och tavlor med som har motiv från Sörmland.

Tips på Tavlor på Katrineholm som passar på din vägg.

Här nedan kan du läsa lite kort om alla våra tavlor med motiv från Katrineholm som du kan hitta i vår kollektion.

  • Ericsbergs Slott med flaggan i topp

Tavlan Ericsbergs Slott med flaggan i topp med motivet av slottet Ericsberg är en vacker tavla som bjuder på en underbar miljö med koppling till Katrineholm.

Ericsbergs Slott med flaggan i topp finns i fler olika storlekar beroende på var du önskar att den ska passa in.

Klicka här för att köpa tavlan.

  • Flyg iväg, Poster

Postern Flyg iväg är rofylld poster som är fotad i Katrineholm som passar till vintern och julen. Så om du letar efter en poster som du vill inreda med under vintern eller till jul så kan den här postern passa för dig som bor i Katrineholm.

Postern finns i flera olika mindre storlekar.

Klicka här för att köpa postern.

  • Gröna Kulles entre

Tavlan Gröna Kulles entre är en tavla med motivet av entrèn på byggnaden Gröna Kulle i Katrineholm. Tavlan kan du hänga upp i hallen, gästrummet eller i köket. Den passar i alla rum och finns i flera olika storlekar.

Klicka här för att köpa tavlan.

  • Hit och dit vid gamla brandstationen

Vår populära tavla och min personliga favorit Hit och dit vid gamla brandstationen finns både i svartvit och i färg och är fotad i centrala Katrineholm. Motivet är en bild av det nya konstverket Hit och dit med gamla brandstationen i bakgrunden som passar bra in i ditt hem i Katrineholm.

Storlekarna för tavlan Hit och dit vid gamla brandstationen finns ett urval olika storlekar. Själv har jag printat den i 70*100 så att den snyggt pryder väggen över min soffa i vardagsrummet.

 Klicka här för att köpa tavlan.

  • Katrineholmskyrka på Norr

Tavlan Katrineholmskyrka på Norr är en svartvit tavla med motivet av den gamla och fina kyrkan på norr i Katrineholm. Med denna tavla kan du skapa ett snyggt och hemtrevligt intryck där hemma med en lokal touch av Katrineholm.

Klicka här för att köpa tavlan.

  • Kulturskolan i Katrineholm

Vår tavla Kulturskolan i Katrineholm är en fin tavla i svartvitt med motivet av kulturskolans byggnad. Denna tavla passar in i dom flesta rum och ger dig en känsla av Katrineholm.

Klicka här för att köpa tavlan.

Storlekar på tavlor och posters

Vi har flera olika storlekar på tavlor och posters som du kan beställa din tavlor i.

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.