Heminredning Trosa - Sörmlandsbilder

Heminredning Trosa - Sörmlandsbilder

Bor du i Trosa eller någon av våra andra vackra sörmländska städer och söker efter heminredning som du kan inreda med? Vi är din inredningsbutik i Trosa på nätet!

På Sörmlandsbilder finner du ett stort sortiment av olika tavlor och posters för din heminredning med motiv som har koppling till Trosa. Kanske har du en sommarstuga i Trosa och vill känna att du är där året om? Då kan en tavla i ditt hem på annan plats och vara underbar att ha.


Känslan av Trosa med tavlor i din heminredning

För dig som vill ha samma känsla som när du är ute och promenerar under sommaren, hösten eller vintern i Trosa så har vi flera tavlor på platser, konstverk och byggnader som ger dig samma känsla i hemmet.

Kanske tavlan Lugnet i Trosaån kan passa in där hemma på väggen för dig som bor i Trosa.

Här nere har vi listat några tips på olika rum som du kan inreda med våra posters och tavlor med som har motiv från Sörmland.

Tips på tavlor med motiv från Trosa

Här nedan kan du läsa mer om några av våra tavlor och dess storlekar som har motiv ifrån Trosa. För att se hela vår kollektion från Sörmland så klicka här. 

  • Kungliga Tullgarns slott utanför Trosa

Vår tavla Kungliga Tullgarns slott utanför Trosa är en svartvit tavla med motiv på Tullgarns Slott. Tavlan passar lika bra i en matsal, i vardagsrummet som i ett sovrum. Slottet är ett av de svenska kungliga slotten och bär på en mycket lång och intressant historia.

Klicka här för att köpa tavlan. 

  • Lugnet i Trosaån

Tavlan Lugnet i Trosaån är en vacker sommartavla som passar bra att ha framme hela året om. Motivet som tavlan har på ån i Trosa är fotad från bron på torget i Trosa. Denna tavla kan man hänga upp i vardagsrummet eller varför inte i hallen.

Klicka här för att köpa tavlan.

  • Marsipangården i Trosa

För dig som vill ha en tavla med stil och klass så kan tavlan Marsipangården i Trosa vara något för dig. Byggnaden och affären Marsipangården har länge funnits i Trosa och är en vacker byggnad som verkligen gör sig bra på bild. Tavlan gör sig bra i alla rum både på väggen eller på byrån.

 Klicka här för att köpa tavlan.

  • Vattentornet i Trosa

Tavlan Vattentornet i Trosa har ett motiv med vattentornet som man kan ha hängandes på väggen eller stående på en byrå. Den här tavlan kan man till exempel hänga i upp i badrummet eller sovrummet.

Klicka här för att köpa tavlan.

Storlekar på posters och tavlor

Här nedan kan du se alla våra storlekar på tavlor och posters som du kan beställa på Sörmlandsbilder.

Våra storlekar

  • 21X30
  • 30X40
  • 40X50
  • 50X70
  • 70X100

Det finns även andra specialstorlekar.

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.